Hari terakhir seorang pelatih industri di AIST.



Salam and Hello everyone!

Dah lama agaknya Blog AIST ni tidak di 'update' dengan aktiviti-aktiviti terbaru AIST kan? Maklumlah semua tengah buat-buat 'busy' semenjak dua menjak ni. Hihihi.

Entri kali ni nak menceritakan tentang Noor Fatimah Mardiah, seorang 'practical trainee' dekat AIST yang berpengkalan di Melaka yang sudah pun menamatkan tempoh latihan industri dengan jayanya. Noor Fatimah Mardiah atau lebih mesra dengan panggilan Madi telah memulakan latihan industri di sini bermula pada bulan Ogos 2011 sehingga Februari 2012. Sedang melanjutkan pelajaran di Universiti Malaya dan merupakan seorang yang peramah dan comel. Hampir tak keruan 'staff' yang majoritinya lelaki di AIST ni berebutkan Mardiah. Maklumlah bunga tak ramai kat sini. Hahaha. Di sini ada beberapa keping gambar pada hari-hari terakhir Mardiah.

Kami di AIST mengucapkan Selamat Maju Jaya kepada Mardiah dan Semoga dapat menamatkan ijazah dengan keputusan yang cemerlang. All the best from all of us! Jasamu dikenang







No comments:

Post a comment